Rautasydän Anne Leinonen

ISBN:

Published:

Hardcover

221 pages


Description

Rautasydän  by  Anne Leinonen

Rautasydän by Anne Leinonen
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 221 pages | ISBN: | 6.80 Mb

Nuori yksinhuoltajaäiti Sari Martikainen elää suomalaisessa pikkukaupungissa eräänlaisessa idyllissä. Sarin maailman keskipisteenä ovat hänen lapsensa Milla ja Mike, sydämellinen anoppi Maria, teollisuusvartijaystävä Koikkis ja maailman laiskin koiraMoreNuori yksinhuoltajaäiti Sari Martikainen elää suomalaisessa pikkukaupungissa eräänlaisessa idyllissä. Sarin maailman keskipisteenä ovat hänen lapsensa Milla ja Mike, sydämellinen anoppi Maria, teollisuusvartijaystävä Koikkis ja maailman laiskin koira Rontti.Sari asuu perheineen ikivanhassa, ränsistyneessä makasiinissa, jonka takaa löytyy kirkontornimainenviljasiilo.

Sari jatkaa Matti-miehensä perustaman rautakaupan pitämistä. Elämä on seesteistä, ja suurin huolenaihe Sarin elämässä on lähinnä sopivan miehen löytäminen. Eräänä päivänä Sari saa rautakauppaan erikoisia vieraita- seksikkään nuoren miehen, jonka salkku pursuaa alastonkuvia, ja liskonaamaisen miehen, jossa vastenmielistä ei ole vain ulkonäkö. Kun vielä näkyvä paikallinen kunnallispoliitikko tapetaan, huomaa Sari käärmeen todellakin luikerrelleen paratiisiin…Kirjailija ja kustannustoimittaja Anne Leinosen sekä toimittaja-kirjailija Miina Supisen Rautasydän on viihdyttävä ja romanttinen romaani, joka kertoo rikoksesta, rakkauden löytämisestä ja tunteiden sokeudesta.

Leinosen ja Supisen kerronta on vauhdikasta ja hauskaa. Ja kuten kunnon huvipuistoajelussa, mukana on myös jännitystä.Lähde: http://www.helsinkikirjat.fi/kirjat/r...Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Rautasydän":


softica.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us